Sunday, September 20, 2009

5 unik di hari lebaran





5 unik raya kali ini buat saya :

1) First time raya keseorangan, semua budak lelaki batch saya pulang ke kampung halaman. huhu
2) First time lead takbir raya versi Melayu di Masjid Yarmouk, cuak juga.
3) Beraya dengan junior tahun satu yang baru seminggu tiba, rumah yang sunyi sepi jadi meriah.
4) Ronda-ronda di pagi raya hingga perut hampir nak pecah :)
5) Baru usai solat sunat raya, Arab dah peningkan kepala tentang kerja. Arab memang tak suka raya Aidilfitri kah? hehe



Saya dengan tulus ikhlas mengucapkan SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR DAN BATIN!

6 comments:

Anonymous said...

Selamat Hari Raya!! Maaf zahir batin presiden..

Ya, juga akan menjadikan raya kali ini raya yang terindah sekali.. =)

dan said...

salam.
naqeb!!!!!!!!!!!!!!!!! selamat hari raya!!!!!! dah tgk gambar2 ko kat jordan tu!!!!(yang hilal punya).....maap zahir batin ye... sian ko sorg2 di sana...xpe2 junior2 tu ade menghiburkan hati ko kan.. emm..smoga sihat selalu, tahun depan takbir di malaysia mungkin? :P

fatiebagus ;) said...

Encik, selamat hari raya :)

shazclan said...

x pe...

sabo2..

selamat hari raya ^^

c's said...

naqeb.. jaluk ngapuro seng akeh2 yo [bahasa jawa]

:D

taun dpn blk la eh.. buat lagi gathering debat kat kisas

mahasiswa said...

Buat semua,

Selamat hari raya,
maaf zahir batin. :)