Sunday, March 29, 2009

Yang Terpilih Di Hujung Minggu

Gambar Hujung Minggu

Pertandingan Menggosok Tudung.
Family Day BKPJJ 2009


Menjahit butang??


Aqabah.



Kemenangan yang tak disangka.


SMS hujung minggu

-mesej dari Mak :"... Mak betul2 berkenan dengan dia.. "
-saya balas dengan confident : " naqeb nak tumpu study dulu. soal jodoh di tangan Tuhan. "
-yang di simpan dalam hati,: " mak jangan risau, nanti naqeb carikan menantu yang terbaik buat mak k. " :)


Panggilan hujung minggu

-Mak Ngah : " Awak tu pun sama, kalau dah cukup syarat-syarat, jangan tunggu lama-lama. Mak Ngah dan Abah dah tak sihat. Nanti tak sempat."
-Saya balas : " Mak Ngah jangan cakap macam tu. InsyaAllah. "
-yang disimpan dalam hati: " kalau mak ngah nak support kenduri, ok je. hehe.. "

Nota:
- Entri ni macam tak de manfaat, sekadar coretan hujung minggu dan yang di hujung2 tu hanya gurauan pengubat rindu ye.
- Tahniah buat penganjur ceramah " Kenapa Palestin? " terutama Tuan Pengarah. :)
Moga terus istiqamah dalam memperjuangkan isu ini.

6 comments:

AxL VoGa said...

HIHIHI!!
tolak jodoh ke??
isy3...

dan said...

uh-oh. mak dah berkenan? fuhhh. fuhhh. tarik nafas dalam2.

...jangan tunggu lama2, nanti lama2, nanti diambil orang..ahak2!

hujung minggu yang menduga jiwa sukma? huahuahua..

*lama tak tinggal komen kat cni. adoii cbuk la naqeb.

mahasiswa said...

AxL Voga,
tolak jodoh??
mane ade.mane tau jodoh kite. :)

dan,
menduga jiwa sukma?
rileks sudah. :)
wish u all d best.

Anonymous said...

mak dah berkenan??hush!!bahaya tu..mge jmpe jodoh yg sesuai..lelaki yg baik utk perempuan yg baik..nk tergelak tngk dak laki iron tudung..msti susah kn??hahaha..tu la sbb nyer org perempuan ni lmbt klu nk kuar umah..

c's said...

salam

haih~

baru kejap tak masuk sini, nampaknya suasana sudah berubah.. mabrook2.. btw, nanti jangan lupa menunggu kami di mesir pulang, untuk merasa nasi minyak orang muar ya..

selamat~

mahasiswa said...

anonymous,
tak dela susah sangat, macam gosok kain pelikat je. hehe

wasalam.
apa yang berubahnya?
don't worry, kalian semua dah abis pulang dari mesir dan bekerja, sy akan jemput semua. :)